Bhate Residence

Client name: Sachin Bhate

Place: Nashik

Category: residency

The Challenging part for Mr.Bhate’s residency was they wanted more storage space and because of a messy old storage unit, they were not getting enough space storage. His daughter had taste for pink color. The size of the living room was very large in proportion to the house.

Our Solution :

We created smart and minimalistic interior designs in order to give more storage space. We tried to use pink color shades for his daughter’s room and as she was very active and enthusiastic we created a storage with different parts so that she could sort and find her everyday things more easily. As the living room was large in proportion with the house we split it very efficiently into a guest room and living room using the proper amount of space for both.